Зворушливі фото: Дружина Монатіка показала розваги з синами

Ірина Демічева разом з синами Платоном і Данилом відвідали музей мініатюри в Києві.

Ірина Демічева

Зірковий батько Монатік вкрай рідко з'являється перед камерою з синами, а обличчя малюків приховує від публіки. Проте дружина артиста Ірина Демічева все частіше публікує фото хлопчиків в Інстаграмі, передають Патріоти України.

Днями сім'я відвідала парк-музей "Київ у мініатюрі", у якому зібрані моделі найвідоміших архітектурних об'єктів столиці. Схоже, прогулянка сподобалась хлопчикам, адже вони захоплено розглядали Майдан Незалежності. Фото матуся зробила зі спини, показавши стильні образи малюків. Старший Данило був одягнений у штани пісочного кольору, світлу футболку, кросівки й панаму, а молодший Платон – у джинсовий комбінезон, червону футболку, кеди і кепку.

"Пташенята вивчають пам'ятки Києва", – підписала Ірина Демічева.

Цей зворушливий кадр не міг оминути увагою й зірковий батько Монатік. У коментарі він залишив смайлики червоних сердець, висловлюючи свою безмежну любов до синів.

Варто зазначити, що спільних сімейних фото в мережі обмаль. Подружжя не надто охоче демонструє особисте життя та почуття на камеру, проте кожна нова світлина синів пари викликає шквал обговорення у мережі. Допис з прогулянки музеєм мініатюри в Києві набрав понад 4 тисячі лайків. Пропонуємо переглянути фото дітей Монатіка, які підкорили серця шанувальників артиста.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...