Зима близько: У низці регіонів України температура піде на спад

В Україну йде незначне похолодання.

У найближчу добу погоду в Україні визначить тепла повітряна маса, в низці регіонів температура піде на спад, повідомляє Укргідрометцентр, передають Патріоти України.

У західних областях місцями очікується невеликий дощ, на Закарпатті та в Карпатах — помірний дощ. На решті території день пройде без істотних опадів.

Вітер південно-східний, 7−12 м/с, у східних, Запорізькій і Херсонській областях пориви 15−20 м/с.

Температура вночі 1−6° тепла, на Закарпатті та крайньому півдні країни 7−11°; вдень 5−10°, в південній частині, Закарпатті та Прикарпатті 11−16°, на півдні Одеської області до 19°.

У Києві істотних опадів не очікується. Вітер південно-східний, 7−12 м/с. Температура вночі 3−5° тепла, вдень 8−10°.

У суботу, 16 листопада, в Україні буде сухо.

Вітер переважно південно-східний, 7−12 м/с.

Температура вночі 2−7° тепла, в східних областях і на півночі Лівобережжя від 3 тепла до 2° морозу; вдень 8−13°, на Закарпатті та Одещині до 17°.

У Києві - без опадів. Вітер південно-східний, 7−12 м/с. Температура вночі 4−6° тепла, вдень 10−12°.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...