Зима вже близько: Синоптики розповіли про погоду в останні вихідні жовтня

Остання субота жовтня 2019 року в Україні відзначиться комфортної погодою, а вже в неділю, 27 жовтня, почнеться поступове похолодання.

Про це розповіли в Українському Гідрометцентрі, передають Патріоти України.
26 жовтня середня температура повітря вдень складе +15°, при цьому в Закарпатті збережуться літні 20 градусів, а в Сумській області очікується +14-16°. Крім того, на більшій частині країни очікуються густі тумани. Видимість на дорогах в нічний і ранковий час скоротиться до 200-500 метрів.У неділю, 27 жовтня, очікується посилення вітру, температура повітря знизиться в Сумській, Полтавській та Донецькій областях (на 1-2°), а в Закарпатті, як і раніше буде тепло.Холоднішати почне і в столиці України. Як повідомила синоптик Наталія Діденко, вже з понеділка в Києві очікується +12 градусів, а до кінця тижня вночі з'являться справжні «мінуси».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...