Адвокат Димінського, підозрюваного в смертельній ДТП, висловився про повернення бізнесмена в Україну

Адвокат власника футбольного клубу "Карпати" і телеканалу ZIK Петра Димінського, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП, Микола Лисий не знає, коли його підзахисний повернеться в Україну.
Петро Димінський

Говорити про це можна буде тоді, коли я буду з ним на зв'язку", - відповів адвокат на питання про те, коли бізнесмен повернеться в Україну і прийде на допит, передають Патріоти України з посиланням на "Українську правду".

Також Лисий зазначив, що йому ніхто не повідомляв про непричетність охоронця до ДТП.

"Я не можу коментувати слова поліції. Мені такої інформації ніхто не повідомляв", - сказав він.

На уточнююче питання, можна зрозуміти його слова так, що він не має зв'язку з паном Димінським, Лисий сказав: "Я не буду це коментувати".

"Громадянин Димінський жодного разу не з'явився для проведення слідчих дій у Головне слідче управління ПП Україна, куди неодноразово запрошувався", - зазначив прес-секретар нацполіції України Ярослав Тракало.

Коментуючи слова Лисого, що нібито Димінському не вручали повістку, Тракало пояснив, що слідчі можуть здійснювати виклик не тільки порядком, а й іншим способом, зокрема по телефону або через ЗМІ, і запевнив, що виклик був здійснений.

"Якщо громадянин не з'являється за викликом, то можливе застосування примусового приводу, якщо так вирішить слідчий", - відповіли в поліції на питання, чи планується повторний виклик Димінського.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...