"Держава в державі": Кому потрібна автономія Донбасу, - Казанський (відео)

Мешканцям Донбасу не потрібна автономія. Вона потрібна колишнім "регіоналам" і олігарху Рінату Ахметову.

Денис КазанськийПро це в інтерв'ю журналу "Країна" сказав блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Із заможного регіону з потужними заводами й підприємствами Донбас перетворився на депресивну територію. Туди ніхто не захоче вкладати гроші, будувати перспективне підприємство. Звідти біжать люди, які мають плани на майбутнє. Війна скоро не закінчиться. Бажання воювати за Донбас в Україні немає. Хіба в радикально налаштованих людей. Повернення Донбасу ніхто не хоче. Більшість населення звикло, що Україна живе без нього", - сказав він.

Окуповану частину Донбасу необхідно повертати лише на тих правах, що були до війни, каже Денис Казанський.

"Жодних автономій і федералізацій. В іншому разі - вважати його окупованою територією. Інакше - це троянський кінь, за допомогою якого Україну позбавлять суверенітету. Не існує в світі таких федеральних земель, як Росія хоче в Україні. Її мета - впливати на зовнішню політику, мати квоту в парламенті й Кабміні. Але в Німеччині, наприклад, немає жодної землі, на яку б впливала Франція, Росія чи США. Вона підпорядковується лише центральному уряду Німеччини.

Автономія не потрібна мешканцям Донбасу - студентам, пенсіонерам і підприємцям. Я розумію, навіщо вона "регіоналам" чи олігархові Рінату Ахметову. Держава в державі - це їхня мета", - казав він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...