"Головному соціалісту" країни погрожують гамівною сорочкою: "У помічника Авакова справді наявні психічні захворювання і йому призначили другу групу інвалідності", - лікар

Радник очільника МВС Ілля Кива тривалий час намагався приховати свій діагноз, а коли побоювання фахівців підтвердилися, почав погрожувати лікарю, що зробила подібні висновки.

Ілля Кива

В ефірі одного з українських телеканалів Тетяна Жабо зізналася: у помічника Арсена Авакова справді наявні психічні захворювання і йому призначили другу групу інвалідності, передають Патріоти України з посиланням на "Знай.ua".

Після оприлюднення результатів експертизи жінка мало не одразу втратила роботу і вже більше двох років не може відновитися на посаді.

Про дивну поведінку Киви лікарям повідомили бійці одного із полтавських батальйонів та група правозахисників.

Тетяну Максимівну постійно залякували, хоча вона впевнена у діагнозі, який поставила, і змінювати його на чиюсь користь не збирається. Переслідував її, як засвідчує сама потерпіла, особисто Кива. Причина була очевидною: такі відхилення можуть поставити хрест на його кар'єрі у міністерстві і необхідно буде пройти спеціальний курс лікування.

"Неодноразово приходили і на роботу, в приміщення, до мене особисто. Почалися погрози, які підтвердилися діями. Це мене тільки за 2014-2015 рік було тричі скоєно нападів. На мій будинок, це збройні напади, люди в масках, з автоматами, були середньої тяжкості тілесні ушкодження ", - стверджує Жабо.

Тоді медик вирішила йти напролом. Вона вісім раз судилася із радником Авакова, але досі не домоглася, щоб їй повернули роботу.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...