Йому було 32: Помер відомий український хореограф

Микола Бойченко - фіналіст першого сезону танцювального шоу "Танцюють всі!". Він засновник D'Arts Dance Project, хореограф-постановник декількох сезонів "Х-фактор".

Микола Бойченко

Сьогодні помер український хореограф Микола Бойченко. Йому було 32 роки. "Високий політ Бойченко Миколи – талановитого режисера, неповторного хореографа, артиста і красивої людини був перерваний вчора, 1 червня 2018 року. Кожного, хто вважає за честь супроводжувати оплесками його фінальну ходу, просимо залишити вівторок вільним від інших планів. Сім'я і друзі Миколи", - повідомила про смерть танцюриста Даша Малікова у Facebook, передають Патріоти України.

Микола Бойченко - фіналіст першого сезону танцювального шоу "Танцюють всі!". Він засновник D'Arts Dance Project, хореограф-постановник декількох сезонів "Х-фактор". Працював ведучим прогнозу погоди на телебаченні.

Прощання з хореографом відбудеться 5 червня.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...