Каліче юні души: У Слов'янську засуджений за сепаратизм викладач продовжує спокійнісінько працювати у школі

Активісти влаштували акцію протесту, після того, як їм стало відомо, що засуджений за сепаратизм вчитель школи №10 Андрій Шалда продовжує працювати в навчальному закладі.
Андрій Шалда

Як повідомляється на сторінці місцевої громадської організації "Сильні громади", долю викладача вирішувала шкільна профспілка, члени якої вирішили дозволити йому залишитися працювати в школі, передають Патріоти України.

«У Слов'янську, у дворі школи №10 активісти підпалили шини. Це сталося після того, як профспілка школи проголосував за те, щоб залишити за місцем роботи засудженого (умовно) за сепаратизм вчителя Андрія Шалда. Він був активним організатором референдуму в Слов'янську під час подій окупації міста російськими військовими», - йдеться в повідомленні.

Раніше завуч Андрій Шалда дійсно був засуджений судом до 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном на 2 роки за організацію антиконституційного референдуму щодо відділення Донбасу від України, який проходив 11 травня 2014 року, в період, коли Слов'янськ був захоплений бойовиками Ігоря Стрєлкова (Гиркина). Сам Шалда свою провину визнав і підтвердив, що дійсно був главою так званої «виборчої комісії».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...