Карма вбивці: Російський поліцай загинув при спробі добити єнота прикладом

У Тюмені поліцейський випадково вистрілив у себе на полюванні, в результаті чого помер.

Про це повідомляє видання Ura.news, передають Патріоти України.

За однією з версій, це сталося, коли чоловік вирішив прикладом рушниці добити єнота. Тварину він з друзями перед цим переїхав на автомобілі. Рушниця несподівано вистрілила, убивши господаря.

"Перебуваючи в черговій відпустці, при необережному поводженні зі зброєю співробітник поліції отримав поранення, в результаті чого помер", - розповіли виданню в прес-службі УМВС Росії по Тюменської області.

Там підтвердили інформацію, що загинув начальник слідчого відділу ВП № 6 міста Тюмені майор Олексій Ковков.

"Проводиться перевірка нещасного випадку, не пов'язаного зі службовою діяльністю співробітника поліції", - додали в прес-службі.

Відзначається, що поранення майор отримав не зі службової зброї. За даними видання, це могла бути незареєстрована рушниця.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...