"Хапають прямо на вулицях": Кремлівська пропагандистка розповіла про "безчинства СБУ" для РосТБ (відео)

Російська журналістка ВДТРК Тамара Нерсесьян, яку вислали з України після зйомки пропагандистських роликів, заявила, що співробітники СБУ перед депортацією "викручували їй руки і відбирали телефон".

Тамара Нерсесьян

Відповідну заяву Нерсесьян озвучила в ефірі прокремлівського телеканалу "Росія 24", передають Патріоти України.

"У мене відібрали телефон. Причому забирали, викручуючи руки, хоча я не чинила опору. На телефоні не було ніяких записів, нічого пов'язаного з роботою. Що з ним робили я не знаю, мені його вручили безпосередньо перед перетином російського кордону", - заявила Нерсесьян.

За словами Нерсесьян, після цього її посадили в машину і вивезли на кордон з Росією. Там пропагандистці нібито запропонували самостійно йти пішки до російського прикордонного пункту.

"Тепер в Україні дійшли до того, що просто виловлюють на вулицях (російських журналістів. - ред.) І вивозять на кордон", - заявила вона.

Відповідну заяву Нерсесьян викликало значний резонанс в соціальних мережах.

"А коли б у Києві хунта, знайшли б у дівчини кілограм тротилу, план підземних комунікацій Верховної Ради, георгіївську стрічку і особисті контакти Бортнікова. І на пятнашку поїхала б дівчина на шконку", - пише Сергій Запорізький.

"При хунті її б взагалі не знайшли", - зазначив Іван Проценко.

"А от мені цікаво, хто складає ці бреди для них? Тобто хто сам "Андерсен"?" - задається питанням Rahil Burdjali.

"Будь в Києві хунта, знайшли б і ручну пилку для терактів на ЛЕП", - резюмував Oleg Kaplun.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...