Куди подіти випивоху-ДАМа: У РФ будують прогнози, ким стане Медведєв в разі переобрання Путіна і ліквідації поста прем'єр-міністра

Президент Росії Володимир Путін після переобрання на четвертий термін може ліквідувати пост прем'єр-міністра і підпорядкувати уряд собі.

Про це повідомляє "Газета.ру" з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

У разі ліквідації посади прем'єра може бути створено "суперміністерство" на основі мінекономрозвитку і мінфіну РФ. За інформацією видання, можливі конфігурації зараз обговорюють політологи.

Інший варіант передбачає введення елементів парламентської республіки. В цьому випадку уряд буде формуватися парламентською більшістю, але при цьому повноваження президента не будуть сильно урізані.

Якщо конфігурація влади залишиться незмінною, то, за словами одного зі співрозмовників видання, кращі шанси залишитися прем'єром у Дмитра Медведєва.

Інші джерела, навпаки, прогнозують відставку нинішнього глави уряду, причому ще до виборів президента, призначених на березень 2018 року. На користь цієї версії говорить той факт, що глава протоколу Медведєва Марина Ентальцева пішла у тривалу відпустку.

Нагадаємо, раніше в Росії висловили занепокоєння прогресуючим алкоголізмом і майбутнім прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...