"Медведчук вже десяток років пише свій варіант "конституції" для Тимошенко", - екс-нардеп

З кожним днем ​​з'являється все нова інформація про те, що лідер "Батьківщини" веде тривалу співпрацю з одіозним кумом президента країни-агресора Володимира Путіна.

Віктор Уколов, який є відомим українським політтехнологом, заявив, що головний адепт кремлівських злочинців в Україні Віктор Медведчук ще в далекому 2009 році написав Конституцію країни для кандидатки на посаду глави держави Юлії Тимошенко, передають Патріоти України.

Уколов нагадав, що Тимошенко, нехай і опосередковано, проте заявляла про своє власне бажання створення в українській державі республіку "канцлерського" типу. Він зазначив, що ще в 2009 році парламентаріям було висунуто пропозицію про розгляд впровадження такої системи, коли згідно з результатами виборів партія-переможець отримує половину місць у ВРУ плюс один голос. Експерт підкреслив, що в такому випадку потрібно зменшити прохідний бар'єр до 2% і всі інші партії, які потраплять до Верховної Ради, повинні будуть ділити між собою решту крісел.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...