"Нех*й шастать!": Релігієзнавець пояснив, чому Гундяєв не зможе приїхати в Україну

А він так мріяв відправити службу в Києво-Печерській лаврі...

Глава Російської православної церкви (РПЦ) патріарх Кирило не зможе на законних підставах потрапити на територію України. Він уже порушив низку українських законів. Про це заявив релігієзнавець Ростислав Мартинюк, коментуючи заяву Кирила про бажання приїхати до України, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Гундяєву не варто було відвідувати окуповану територію України – Крим. Він це зробив не законним способом, пройшовши наші митні пости в Херсонській області, а заїхавши туди з якоїсь незрозумілої території. А значить, він порушив наші закони і вже не має права приїжджати в Україну", - пояснив Мартинюк.

При цьому він підкреслив, що візит в анексований Крим не єдина причина, через яку Гундяєв не зміг би потрапити до Києва. "Адже він неодноразово закликав "навести порядок" в Україні, ще в 2014 році благословляв введення російських військ в Україну. Ця людина як в реп'яхах – у причинах, які не дають йому перетнути кордон", - зазначив релігієзнавець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...