Невиправні: У Запоріжжі стався скандал між водієм маршрутки і бійцем АТО (фото)

У Запоріжжі водій міської маршрутки жорстко образив учасника АТО через те, що він скористався своїм правом на пільговий проїзд.

Хам не тільки дозволив собі сепаратистські висловлювання на адресу Героя, але й звинуватив його в тому, що він позбавляє його заробітку. Про кричущий інцидент написав місцевий журналіст Твіс Лакман на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"І ось черговий сепарський герой. На всю маршрутку волав про пільги і те, як всі його дістали. Повний набір: "Багато вас хероїв", "Ви відбираєте мої гроші", "Я вас не посилав", "Не лякайте їжака голою д*пою", "Ви взагалі ніхто". І це він розповів щойно мені і чоловіку-АТОвцю. З 55-ки, мабуть. Друзі, треба пояснити водію, що його думка нікого не цікавить крім "ветеранських організацій" і "невідомих патріотів", - звернувся він із закликом провчити горе-водія до небайдужих громадян.

Документи з правилами перевезення пасажирів

Користувачі соцмережі підтримали автора поста і висловили в коментарях своє обурення через дії водія.

"Ну бо він - мудак. І цим все сказано", "Треба було з ним доїхати до кінцевої біля аеропорту, змусити руками рити окоп і провести бесіду", "Пи*дити, прощати не можна. І голою д*пою, тільки не на їжака, на ефку (граната. - Ред.), "Таки Запоріжжя - бавовняне місто", "У ватному місті - це норма!" - обурюються люди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...