"Ніхто не звертався": У МЗС Росії знову заговорили про "брудні ігри" Лондона

Захарова назвала "зумисним перекручуванням фактів" заяву ВВС...

Міністерство закордонних справ Росії не отримувало скарги від "Британської телерадіомовної корпорації" (ВВС) у зв'язку з витоком даних журналістів, які працюють у РФ, заявила спікер російського зовнішньополітичного відомства Марія Захарова 29 грудня у Facebook, передають Патріоти України.

"Телерадіокорпорація ВВС на своєму сайті написала, що звернулася до МЗС зі скаргою на витік даних про своїх співробітників. Так ось. Жодних звернень зі скаргами від ВВС на кінець робочого дня 29 грудня не надходило – до департаменту інформаційної політики ніхто від ВВС не звертався: завідувач корпункту не телефонувала і не писала. Хоча всі телефони їм чудово відомі", – написала Захарова.

За її словами, "був запит із запитаннями від кореспондента о 16.55 суботи, на які ДІП відповів". "І, зокрема, департамент ініціативно звернув увагу журналістів, що жодних звернень від корпункту в Москві не отримував. Що найкраще, наших відповідей під час написання статті, звісно ж, враховано не було. Це свідоме перекручення фактів. Чудово працюють британські журналісти. Їх можуть обігнати лише британські вчені", – продовжила Захарова.

Вона зазначила, що їй регулярно пишуть і телефонують кореспонденти ВВС у Москві, "коли їм щось потрібно". "Цього разу протягом кількох днів ніхто не зателефонував. Чому? Може, чекали вказівок від когось із Лондона? Не від тих, хто зливав у The Times списки Sputnik? Лондон грає все брудніше", – заявила речниця МЗС Росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...