Нові деталі про зв'язки Трампа з Росією, - WP

Компанія нинішнього президента США Дональда Трампа на початку передвиборної гонки планувала будівництво хмарочоса Trump Tower у Москві.

Про це пише The Washington Post із посиланням на джерела, знайомі з пропозицією, а також документи юристів Trump Organization, передають Патріоти України.

Газета зазначає, що забудовник із російським корінням Фелікс Сатер у листі в листопаді 2015 року закликав Трампа приїхати в російську столицю і почати обговорення ймовірного будівництва, а також зустрітися з російським президентом Володимиром Путіним, який міг би сказати про нього "багато хорошого".

Він також писав віце-президенту Trump Organization Майклу Коену, що скоро Трамп буде одночасно святкувати появу одного з найбільших проектів в історії нерухомості, а також перемогу на президентських виборах.

Джерела WP, знайомі з планом будівництва, відзначають, що Трамп так і не відвідав російську столицю, хоча його компанія й інвестори підписали лист про наміри.

"Були відсутні вільні землі і не було відповідних дозволів, тому проект був припинений у кінці січня 2016 року, незадовго до початку праймеріз", - заявив співрозмовник.

Представники Білого дому відмовилися коментувати цю інформацію, як і Коен. При цьому, його адвокат Стівен Райан сказав, що віце-президент Trump Organization "співпрацює і буде продовжувати співпрацювати з комітетами розвідки Палати представників і Сенату, включаючи надання їм документів та інформації і відповіді на будь-які питання, які вони можуть мати про будівельну пропозицію в Москві".

Газета зазначає, що хоча деталі угоди так і не були розкриті, вони свідчать про те, що бізнес Трампа мав значні комерційні інтереси в Росії, коли вже почалася президентська кампанія.

"Нові подробиці з електронних листів, які найближчим часом будуть передані слідчим у Конгресі, також вказують на ймовірність додаткових контактів між особами, пов'язаними з Росією, і партнерами Трампа під час президентських перегонів", - підсумували в статті.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...