Перебуваючи під слідством, пішов на підвищення: Як живе "тінь" голови СБУ Павло Демчина і його рідні, - ЗМІ (відео)

Павло Демчина – один з найвпливовіших посадовців СБУ. Він – перший заступник голови служби та очолює відоме «управління К» – по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, яке й саме нерідко опинялося в центрі корупційних скандалів.

Павло Демчина – перший заступник голови СБУ, очолює відоме «управління К»

Історія з інсценуванням убивства журналіста Аркадія Бабченка сколихнула чи не весь світ. Глобальні медіа вийшли з передовицями про гучну операцію української спецслужби. Ця історія наочно продемонструвала важливість реформи органів Служби безпеки України – посилення ключових функцій – розвідки/контррозвідки, зосередження на антитерористичній діяльності, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

У той же час, у спецслужбі є цілі управління, що виконують невластиві для неї функції – боротьби з корупцією, економічними злочинами. І перерозподіл коштів, що виділяються на фінансування «бізнес»-департаментів, очевидно, стане хорошою інвестицією у профільну роботу Служби безпеки України.

«Схеми» (спільний проект Радіо Свобода і телеканалу UA: Перший) продовжують розповідати про один із таких непрофільних підрозділів СБУ та його очільника.

Павло Демчина – один з найвпливовіших посадовців СБУ. Він – перший заступник голови служби та очолює відоме «управління К» – по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, яке й саме нерідко опинялося в центрі корупційних скандалів.

Про те, як вже перебуваючи під слідством, Демчина пішов на підвищення, обзавівся новим елітним авто та як покращились умови життя його родичів – у розслідуванні «Схем».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...