Перериють все, до чого дотягнуться: Кличко обіцяє влаштувати влітку справжнє "дорожнє пекло"

"Левова частка" намічених до ремонту доріг на 2018-й модернізують протягом червня-серпня, поки трафік на вулицях Києва найменший.

У Києві цьогоріч відремонтують максимальну кількість доріг із запланованого обсягу. Про це повідомив міський голова столиці Віталій Кличко в ефірі каналу "Київ", передають Патріоти України.

"Максимальна кількість доріг із запланованого обсягу повинна бути відремонтованою саме протягом літнього періоду. І всі вони повинні відповідати європейським стандартам", - каже він.
За словами Кличка, у столиці вже завершили ремонт вулиці Володимирської, проспекту Павла Тичини, бульвара Академіка Вернадського. Вулиця Ярославів Вал покрита нижнім шаром асфальту, завершуються роботи з укладання верхнього шару на вулиці Олени Теліги.
Кличко каже, що на Олени Теліги капітальний ремонт не відбувався від 1977 року, хоча це треба робити раз у 8-10 років. "Ми відкрили Набережне шосе. Всі помітили, наскільки комфортніше стало пересуватися по новій дорозі. П'ять років гарантії дає підрядник. Якщо за цей час будуть виявлені якісь недоліки, то за власні кошти він буде ремонтувати проблемні ділянки", - запевняє міський голова.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...