"Русский бунт": Обурені мітингарі стали на коліна перед Путіним (відео)

Жителі російського Єкатеринбурга, які купили у шахраїв квартири в неіснуючій 9-поверхівці, влаштували мітинг.

На захід вийшли близько двох десятків людей. А щоб президент РФ Володимир Путін почув їхні прохання, учасники стали на коліна, передають Патріоти України.

"Пане президенте, допоможіть нам", - сказали вони хором.

Варто зазначити, що ця акція активно обговорюється в мережі. "Ось же народець. Зауважте: вони абсолютно впевнені в дієвості рецепта: головне - стати на коліна і почати благати, тоді пан точно допоможе, а жити стане легше і простіше. Якщо при цьому уклінно протягувати панові нагайку, в перспективі чекає справжнє незамутнене щастя, доступне тільки високодуховним скрепостанцям", - пише в Telegram політтехнолог Олексій Голобуцький.

"Бабуся зліва збоку халтурить", "Погано просите! Чолом в землю бийте, може допоможе", "Наступним етапом бунту будуть прямі погрози з колін", "ти їм ракету, ти їм міст, ти їм чемпіонат з олімпіадою, а вони стануть на коліна і страйкують", - також пишуть в мережі.

Можна ще пригадати слова класика російської літератури 19 століття:

Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...