Скандальний український артист балету закликав усіх молитися за президента Росії Володимира Путіна

Артист вважає, що на главу Кремля "виливають багато брехні диявольські організації".

Сергій Полунін

Про це Сергій Полунін написав у Instagram, передають Патріоти України.

"Молитесь господу за прощением и помощи. Очень много лжи на Владимира Путина выливают дьявольские организации, масоны, иллюминаты и так далее. Англия очень поражена ими. Франция, Германия, Америка и много других стран. Италия, ты будешь очень важной страной для разрушения этих дьявольских организаций. У вас сильная мафия, которая может противостоять им. Мафия должна стать сильнее чем когда либо. Объединиться, чтобы разрушить их", – повідомив Полунін.

Також танцюрист заявив, що таємні світові організації впливали на СРСР. "Сербия первая сказала нет Гитлеру, не пропустив его через свою территорию, которого проспонсировали иллюминаты. Также они проспонсировали Ленина. Гитлер и Ленин начинали в одном пабе агитациями и сбором средств. Иллюминаты в Советском Союзе сделали все, чтобы разрушать церкви, но люди оказались сильнее. В Сербии много ангельских душ и нам очень понадобитесь вы в сражении. Объединяйтесь", – зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...