Скільки б раб не жив на Заході, залишиться рабом: Ще один з родини Міхалкових вразив інтелігенцію присмиканням перед Путіним

Працював у Голлівуді, жив у Європах, має широкий світогляд, а все одно чесноти вільного світу залишились для нього розмінною монетою.

В ефірі пропагандистського телеканалу «Росія 1» відомий російський режисер Андрій Кончаловський заявив, що глава Кремля Володимир Путін - це «великий стратег» і «справжній боєць», додавши, що у нього «треба вчитися», передають Патріоти України.
«Путін - це великий стратег. В цілому, здатність не відповідати на якісь речі, я у нього в цьому сенсі вчуся. Відхилити, не гавкати у відповідь. Здатність чекати, проявляти терпіння - це вища якість справжнього бійця», - розсипався в похвалах Кончаловський.
Такі лестощі Путіну явно не сподобалися користувачам Twitter. Активні коментатори згадали про його брата, також режисера Микити Михалкова, яром прихильника режиму Путіна, а також про їх батька Сергія Михалкова, який написав гімн СРСР.
«Зачееем? Чого їм не вистачає?», «Ну і до чого конкретно привів цей стратег? Які результати-то?», «Ще кілька років тому я тримала його за пристойну людину», «Хвали, плекай будь-яку владу і жити завжди ти будеш всмак - сімейне кредо подружжя Михалковим-Кончаловський», «Гроші, для цих братанів не пахнуть. Яка гидота», - написали в мережі.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...