США ловитимуть "друзів Ина" прямо біля берегів КНДР

Сполучені Штати і їх союзники створять коаліцію для відстеження кораблів, які постачають в КНДР паливо в обхід міжнародних санкцій.

Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на американських військових, передають Патріоти України.

Координаційний центр з відстеження порушень розміститься на борту американського корабля Blue Ride, який знаходиться на базі в Японії. У центр увійдуть понад 50 представників з семи країн-союзників США: Австралії, Великобританії, Канади, Нової Зеландії, Франції, Південної Кореї і Японії. Вони нададуть свої військові кораблі і розвідувальні літаки для відстеження суден.
За відомостями The Wall Street Journal, створення центру не означає, що відносно Північної Кореї і союзників Пхеньяна будуть введені нові обмежувальні заходи. Однак видання не уточнює, як саме представники групи будуть впливати на порушників санкцій.
За даними американських спецслужб, поставки нафтопродуктів в КНДР здійснювали російські і китайські судна. Стверджується, що вони робили трансфери прямо у відкритому морі. Суда, які порушили санкції, занесені в список Ради безпеки ООН. Вони позбавлені доступу в порти всіх країн Євросоюзу, пише The Wall Street Journal.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...