Супрун розповіла про стан постраждалих внаслідок вибуху авто в Києві дітей

Стан трьох дітей, які постраждали внаслідок вибуху автомобіля у Києві, стабільний, одна дитина перебуває у комі.

Про це у Twitter повідомила в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун, передають Патріоти України.

"Чотири дитини, які постраждали під час вибуху у Святошинському районі Києва, в Охматдиті. Всі мають множинні проникаючі поранення. У трьох дітей стан стабільний. Проте одна у важкому стані - поки що у комі. Лікарі надають усю необхідну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, діти постраждали внаслідок вибуху, який сьогодні стався в Святошинському районі Києва. Відзначається, що у дворі будинку на вулиці Чорнобильській гуляли діти у віці від шести до 14-ти років, коли близько 17:00 стався вибух біля покинутого білого автомобіля Волга.

Очевидці стверджують, що незадовго до вибуху діти знайшли біля машини підозрілий білий предмет, після чого і сталася детонація. Внаслідок інциденту постраждав хлопчик п'яти-шести років, - він отримав важкі осколкові травми. Також зачепило двох восьмирічних і одну 11-річну дівчаток, - дві з них отримали легкі поранення, в той час як третя була поранена в шию.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...