Царство небесне: У родині зіркового радянського співака велике горе

Відомий співак Юрій Шатунов лишився найближчої людини – з життя пішла його прийомна мати Галина Венедиктова.

Юрій Шатунов

Про це розповів на своїй сторінці в Instagram продюсер групи «Ласковый май» Андрій Разін. За його словами, прийомна мати співака померла 10 червня, передають Патріоти України.

«10.06.2018 року пішла з життя Венедиктова Галина Федорівна, заслужений вчитель Росії, віце-президент Міжрегіональної Молодіжної Громадської Організації “Сонячне коло“», – повідомив продюсер.

«Група “Ласковый май”, Юра Шатунов, Сергій Сєрков, Андрій Гуров, Олег Крестовский і я висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким покійної», – написав Разін.

Він додав, що Галина Венедиктова свого часу працювала директором інтернату, де навчалися всі учасники популярного колективу 80-х «Ласковый май». Юрій Шатунов залишився повним сиротою в 11 років. Його життя в інтернаті було не самим простим: багато хто вважав, що у юного Юри були всі шанси обрати не той шлях.

Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...