У Маші Захарової новий привід для істерики: Москва відреагувала на звинувачення 12 російських шпигунів у втручанні в американські вибори

У міністерстві закордонних справ РФ назвали "черговою "пустишкою", про яку швидко забудуть" звинувачення США 12 росіянам у справі втручання в американські президентські вибори 2016 року.

Марія Захарова

Про це йдеться у заяві прес-секретаря МЗС Росії Марії Захарової, передають Патріоти України.

"У Вашингтоні щосили намагаються реанімувати стару "качку" про уявне "втручання РФ в американські президентські вибори 2016 року".

Саме для цього спецпрокурор Мюллер, призначений розслідувати те, чого не було, пред'явив звинувачення 12 особам, названим співробітниками ГРУ Збройних сил Росії", - підкреслила Захарова.

За її словами, це звинувачення - чергова "конспіративна схема, якими намагаються вразити американців".

На думку МЗС Росії, твердження про незаконне проникнення в комп'ютерну мережу Демократичної партії США нічим не підкріплено. "Мета цього вкидання - зіпсувати атмосферу перед російсько-американським самітом. Тепер впливові політичні сили США, хто противиться нормалізації відносин між нашими країнами і вже 2 роки вигадують відверті наклепи, поспішають вичавити максимум з чергової "пустишки", про яку швидко забудуть", - наголосила прес-секретар російського міністерства.

Нагадаємо, 13 липня США висунули звинувачення 12 співробітникам військової розвідки РФ за хакерську діяльність під час президентської виборчої кампанії в 2016 році.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...