"Укропи з піндосами": Терористи назвали головного організатора ліквідації Захарченка

Російські терористи на Донбасі завершили “розслідування” ліквідації колишнього ватажка "ДНР".

Як заявив т.в.о. голови терористичної “ДНР” Денис Пушилін, ліквідація Захарченка нібито була здійснена співробітниками СБУ, передають Патріоти України.

Крім цього, Пушилін, який раніше працював в шахрайській організації “МММ”, заявив що “СБУ здійснила ліквідацію за допомогою спецслужб Заходу”.

“Правоохоронці провели цілий ряд заходів, після яких ми дізналися, хто саме організував вибух. Ліквідація була підготовлена п’ятим департаментом ДКР СБУ”, – заявив нинішній ватажок терористів.

Крім цього, колишній працівник “МММ” заявив, що на місці інциденту були виявлені “високі технології, які раніше не використовувалися СБУ”. “Це дає розуміння того, що ліквідація Захарченка була підготовлена за сприяння західних спецслужб”, – підсумував Пушилін.

Джерело: Politeka
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...