"Вбивство" Бабченка: Друг журналіста розповів про курйоз

Історія товариша Бабченка повеселила користувачів мережі.

Аркадій Бабченко

Друг Аркадія Бабченка Юрій Мацарський потрапив у курйозну ситуацію через інсценоване вбивство. Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За словами Мацарського, на наступний день після "вбивства" Бабченко вирушив до школи на лінійку до доньки. "Класна керівниця схопила мене за руку і почала розповідати про прогалини у вихованні малої. - "Лається, - каже. - Так уміло, що я аж рот відкрила". Тут я згадую, як віртуозно лаявся "небіжчик" й у мене ллються сльози. Стою навпроти вчительки і натурально реву. Класна зупиняється на півслові, дивиться на мене і кидається втішати: - Але в іншому - прекрасна дівчинка, розумна, симпатична. Ну, лається трохи іноді, що ж ви так переймаєтеся?", - йдеться у його повідомленні.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...