Журналісти підготували кілька слушних порад, які допоможуть шикарно засмагнути і залишатися "шоколадкою" максимально довго, передають Патріоти України.
Користуйтеся сонцезахисним кремом
Звучить парадоксально, але сонцезахисний крем - необхідність. І справа не тільки в тому, що він захищає шкіру від шкідливих променів - він допомагає зберегти засмагу максимально довго. Так, верхній шар шкіри оновлюється кожні десять днів, тому чим повільніше ви загоряєте, тим довше засмага триматиметься. Наносіть крем кожні 2 години і після купання.
Робіть пілінг двічі в тиждень
Засмага - це реакція шкіри на сонце, простіше кажучи - травма верхніх її шарів. І, відповідно, пошкоджена шкіра поступово відшаровується, що на засмаглому тілі виглядає плямами. Щоб їх уникнути, регулярно робіть пілінг шкіри - так загар буде залишатися рівним і яскравим.
Загоряйте в безпечний час
Пам'ятайте рекомендації лікарів про засмагу до 11 і після 15 годин? Так ось, їх варто дотримуватися, оскільки в проміжку сонце просто спалює шкіру, і результатом може стати опік або пересушування шкіри. І в тому, і в іншому випадку ви можете в лічені години зіпсувати результат своїх старань.
Пийте фреші
Намагайтеся двічі на день пити фруктові або овочеві фреші. Такі напої містять величезну кількість вітаміну С. Він покращує регенерацію клітин і сприяє поліпшенню стану шкіри, надаючи їй сяйва.
Їжте правильні продукти
Ви не повірите, але деякі продукти вміють стимулювати вироблення пігменту і допомагають отримати більш інтенсивний і стійкий загар. Цей ефект досягається за рахунок вмісту в складі амінокислот тирозину і триптофану, бета-каротину, вітаміну Е, селену і лікопіну. Цей "набір для засмаги" можна знайти в моркві, томатах, абрикосах, персиках, винограді, спаржі, дині, шпинаті, броколі і кавуні. Намагайтеся вживати хоч один продукт зі списку в день, і ваші старання вже точно порадують вас і викличуть захоплення оточуючих.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...