"Відсталі технології": Індія припинила співпрацю з РФ у розробці нового винищувача

На спільній з РФ розробці винищувачів 5-го покоління "Су-57" офіційно "поставили хрест". У Росії не виявилося ніяких унікальних технологій.

Про остаточне припинення співпраці Індії та РФ по Су-57 повідомило індійське видання The Economic Times, передають Патріоти України.

Індійці вже кілька років говорять про те, що розчаровані спільним з Росією проектом по створенню хваленого російського винищувача Су-57 під назвою FGFA (Fifth Generation Fighter Aircraft). Вони відверто звинувачували росіян в торгівлі відсталими технологіями.

Днями офіційно "цвях в труну" проекту забила Організація оборонних досліджень і розробок при Міноборони Індії. Вони запевнили, що технології РФ не унікальні, а Індія має власні розробки, які дозволять створити набагато більш ефективний і сучасний винищувач, ніж російський Су-57.

Примітно, що з технологіями до свого хваленого Су-57 росіяни "морочили голови" індійцям 11 років. На програму вже витратили кілька сотень мільйонів доларів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...