"Всі мої сили, вся енергія, всі мої молитви - для них": Вакарчук підтримав українських політв'язнів Кремля (відео)

Лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук на щорічному форумі «Ялтинської європейської стратегії» висловив підтримку українським політв’язням Олегу Сенцову і Володимиру Балух, яких утримують у Росії та окупованому Криму.

За словами Вакарчука, вони «пішли на принцип, який дуже небезпечний для їх життя», передають Патріоти України.

«Настільки я поважаю цих людей, що не можу звернутися до них зі словами іншими, ніж зі словами підтримки. Я віддаю їм свої сили, всю енергію, всі свої молитви, щоб та дорога, на яку вони стали, закінчилася добре, успішно і з хорошим фіналом. І я впевнений, що ми всі разом допоможемо їм пройти цей шлях», – сказав Вакарчук.

За даними правозахисників, близько 70 громадян України позбавлені волі за політичними мотивами на території Росії і в анексованому нею Криму. Міністерство закордонних справ України направило вже близько 300 нот до Росії з вимогою звільнити українців.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...