З найкращими намірами: Геращенко розповів, чому вилизував у ресторані тарілку язиком

Народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко прокоментував відео, на якому людина, схожа на нього, в ресторані бере тарілку і язиком вилизує її.

Політик підтвердив, що то був справді він, - передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"У вересні цього року мене запросив на дружній обід заступник посла Японії в Україні, мій хороший знайомий, Мічіо Харада. Зустріч заступник посла Японії призначив в ресторані східної кухні "Бао". На зустрічі з японським дипломатом ми обговорили проблеми відновлення територіальної цілісності України, напрямки допомоги Японії в справі реформування правоохоронних органів нашої країни. Я люблю східну кухню. А одна страва була особливо смачною. Помітивши це, японський дипломат розповів, що в Японії, де не прийнято використовувати хліб для вимочування смачного соусу, вважається знаком особливої поваги до кухаря, коли тарілка після обіду залишається вичищеною до блиску. І в японській традиції це не вважається непристойним", - пояснив Геращенко.

Фото і відео зробив блогер Василь Крутчак. Через посередників відео потрапило до екс-заступника голови Адміністрації президента часів Януковича Андрія Портнова, який нині переховується поза межами України і який виклав це відео в соцмережі.

Нагадаємо, у мережі з'явилося відео, як наближений до глави МВС нардеп Антон Геращенко ("Народний фронт") після трапези в ресторані вилизує залишки їжі з тарілки язиком.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...