Політик підтвердив, що то був справді він, - передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
"У вересні цього року мене запросив на дружній обід заступник посла Японії в Україні, мій хороший знайомий, Мічіо Харада. Зустріч заступник посла Японії призначив в ресторані східної кухні "Бао". На зустрічі з японським дипломатом ми обговорили проблеми відновлення територіальної цілісності України, напрямки допомоги Японії в справі реформування правоохоронних органів нашої країни. Я люблю східну кухню. А одна страва була особливо смачною. Помітивши це, японський дипломат розповів, що в Японії, де не прийнято використовувати хліб для вимочування смачного соусу, вважається знаком особливої поваги до кухаря, коли тарілка після обіду залишається вичищеною до блиску. І в японській традиції це не вважається непристойним", - пояснив Геращенко.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...