Закон бумеранга: Головний пропаганд*н Кремля пожалівся на нелегку долю свого родича (відео)

Дмитру Кисельову бумерангом повернулися його пропагандистські казки про Донбас.

Племінник головного кремлівського пропагандиста міг би насолоджуватися життям в Європі, а замість цього сидить у німецькій в'язниці за тероризм і участь в бойових діях на стороні терористів «ДНР». Про долю свого племінника Сергія Кисельов розповів в інтерв'ю Юрію Дудю, передають Патріоти України.

Раніше пропагандист хвалився, що його молодий родич з Німеччини поїхав воювати за «русскій мір» на Донбасі. Німецька влада поставилися до цих одкровень дуже серйозно. Сергію не вдалося сховатися в монастирі в Болгарії - Німеччина зажадала видати свого громадянина і засудила його за найманство.

«Сейчас Сережа сидит в тюрьме в Германии», — розповів Кисельов. За його словами, племіннику не вдалося сховатися серед ченців на Афоні. «Он ушел в монастырь, постригся в монахи на Афоне, поехал куда-то в Болгарию по монашеским делам. Болгары его арестовали и отправили в Германию. Сейчас он сидит в тюрьме по плохой очень статье — терроризм, оружие. За то, что воевал», — уточнив пропагандист.

Ті, хто подивилися інтерв'ю Кисельова, не могли не відзначити, що в цей раз закон бумеранга спрацював чітко і швидко.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...