Збивала бурульки: Харків'янка випала з балкона

Постраждала госпіталізована із закритою черепно-мозковою травмою.

У Немишлянському районі міста Харків жінка випала з балкона під час збивання бурульок. Зараз вона перебуває у важкому стані. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Харківській області, передають Патріоти України.

"Повідомлення про госпіталізацію харків'янки надійшло в Немишлянський відділ поліції 4 лютого о 11:10. За попередньою інформацією, мешканка одного з будинків на проспекті Московському випала з балкона під час збивання бурульок", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, постраждала із закритою черепно-мозковою травмою, забоями різних частин тіла, відкритим переломом передпліччя і іншими тілесними ушкодженнями була доставлена в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги. Зараз вона перебуває у важкому, неконтактному стані.

Поліція вживає заходів щодо встановлення особи потерпілої та обставин події. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство - ред.) Кримінального кодексу України з позначкою "нещасний випадок".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...