Зібралися в дорогу? - Прихопіть "шубу": Українців попередили про різке похолодання

2 червня, в суботу, в більшості областей України відбудуться серйозні температурні перепади, в окремих областях вночі стовпчик термометра опускатиметься до 4-5 градусів зі знаком плюс.

Також у багатьох областях почнуться дощі. Як передають Патріоти України з посиланням на дані Гідрометцентру, сьогодні в західних областях синоптики обіцяють дощову, але поки теплу погоду, - до 27 градусів зі знаком плюс. На решті території опадів поки не прогнозується, проте температура почне знижуватися.
У центральних і південних регіонах синоптики прогнозують 23-25 градусів, а ось вночі всього 8-10 тепла. Холодніше за все буде на сході та півночі країни, де денна температура буде помірно теплої - не вище 20-22 градусів, а ось вночі похолодає до 5-8 градусів.
Найхолоднішу погоду Гідрометцентр прогнозує на Луганщині - місцями близько 4 градусів. 3 червня, в неділю, дощі накриють західні, північні і центральні області країни, де в денні години буде не вище 25 градусів. На сході потеплішає тільки в нічні години - до 10-14 градусів, а ось вдень буде цілком комфортно - від 22 до 26 градусів.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...