Знімальна група агентства розслідувань "Четверта влада" потрапила в аварію: Загинув оператор

За попередніми даними, водій автомобіля Renault Megane виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з міжміським автобусом.

У ДТП загинув фотограф і оператор Валерій Мартинюк

Увечері 1 червня в Рівному зіткнувся з міжміським автобусом автомобіль зі знімальною групою агентства журналістських розслідувань "Четверта влада", внаслідок чого дістали травми журналістка і водій автомобіля, а оператор загинув. Про це повідомили у прес-службі поліції "Громадському", передають Патріоти України.

За попередніми даними, водій автомобіля Renault Megane під час розвороту виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автобусом Setra, який ішов за маршрутом Київ – Львів.

Пасажир легкового автомобіля дістав важкі травми, від яких помер у реанімації. Головний редактор агентства Володимир Торбіч повідомив у Facebook, що померлий – фотограф і оператор Валерій Мартинюк.

У водія Renault медики діагностували політравму. 23-річна журналістка, яка їхала в автомобілі, дістала перелом руки та закриту черепно-мозкову травму.

Обидва госпіталізовані в травматологічне відділення медзакладу. У момент зіткнення в автобусі перебували 42 людини, з яких травмувалася тільки 23-річна пасажирка, її доправили в лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, забоями та саднами. Решта пасажирів пересіла в інший автобус і поїхала у пункт призначення.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...