"Не важлива як така": Військовий експерт розповів, як Трамп насправді ставиться до України

За словами Фельгенгауера, Україна йому цікава в контексті пошуку союзників для збереження президентського крісла.

Російський військовий оглядач Павло Фельгенгауер розкрив справжнє ставлення президента США Дональда Трампа до України, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

"Загострення в Україні абсолютно не потрібно Вашингтону. Вони хочуть зберегти статус-кво, якщо можливо. Помпео намагається керувати Держдепом, зберігаючи лояльність Трампу. А тому війни не потрібні. Війна може перешкодити його переобранню, якщо буде непопулярною", - каже він.

За словами Фельгенгауера, Трампу не важлива Україна як така. Вона йому цікава в контексті пошуку союзників для збереження президентського крісла.

"Трамп - типовий американський правий націоналіст-еволюціоніст. Це про те, що Америка - перш за все, а весь інший світ може йти на фіг. Все повинно бути навколо Америки, вона - фортеця, а решта країн нехай самі розбираються, у кого які там проблеми. Трампу Україна - по фігу, як і багато іншого. Все, що він буде зараз робити, стосується виборів. Решта - неважливо і малоцікаво. Йому головне зараз зібрати таку коаліцію прихильників, яка допоможе зберегти Білий дім. Будь-які зовнішньополітичні питання Трамп буде розглядати з точки зору - допомагає це чи заважає його переобранню. Джон Болтон і Майк Помпео будуть займатися, як вони їх розуміють, американськими національними інтересами", - резюмував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...