Обстановка - як на полі бою: З курортів Херсонщини звозять поранених і обпечених

Звідти щодня надходить тривожна інформація про потонулих, покалічених, пограбованих.

На курортах чорноморського узбережжя Херсонщини обстановка в розпал сезону - як на полі бою, передають Патріоти України з посиланням на Типичный Херсон.

31 липня відпочиваючий з Миколаєва пішов купатися в море у тимчасового причалу на острові Джарилгач. Він пірнув, і виринув якраз в той момент, коли під ним пролітав моторний катер. Об його днище 38-річний чоловік розбив голову, а гвинт ще й порубав йому передпліччя. Необережного водолаза доставили на лікування в Скадовськ.

А в міні-готелі на вулиці Морській курортного селища Залізний Порт 19-річний хлопець у той же день взявся підсмажити шашлик. А щоб дрова швидше прогоріли, хлюпнув на них легкозаймисту рідину з флакона. Однак частина побутового «коктейлю Молотова» попала якраз на тіло юнака, який спалахнув разом з дровами. Перш, ніж полум'я з нього збили, невдалий кулінар отримав опіки лівої руки і ноги - всього десятої частини шкірних покривів тіла. І поїхав на «швидкій допомозі» до Голопристанської районної лікарні.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...