Столичний коп влаштував "скажений" дебош в Одесі (фото, відео)

У четвер, 1 серпня, в Одесі затримали командира батальйону патрульної поліції Києва Антона Сидоренка, який влаштував п'яний дебош у місцевому кафе і розв'язав бійку.

Антон Сидоренко

Відповідне відео з'явилося на сторінці одесита Миколи Романовського, передають Патріоти України.

Відзначається, що Сидоренка відправили в управління патрульної поліції Одеської області після корупційного скандалу і реорганізації місцевого управління.

Він відпочивав у місцевому кафе і був, за спостереженнями очевидців, у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. В один момент комбат почав вести себе агресивно і вступив у конфлікт з іншими відвідувачами, нецензурно лаючись.

На місце події викликали поліцію і "швидку". Правоохоронці забрали Сидоренка на дільницю, звідки його направили на обстеження в лікарню.

За даними прес-служби Патрульної поліції, у Сидоренка трапився психічний розлад. За попередніми результатами аналізів, у крові у поліцейського не були виявлені наркотичні та психотропні речовини.

"Антон нагороджений відомчою заохочувальною відзнакою-нагрудним знаком "За відзнаку в службі". Професійний, чесний, людяний, справедливий, вимогливий, як до себе, так і до підлеглих, дисциплінований саме ці якості характеризують Антона Сидоренка як особистість, і це можуть підтвердити його колеги, які разом з ним пліч-о-пліч несуть службу. Зараз у мережі поширюється вирване з контексту негативне відео за участю Антона Сидоренка, а саме той момент, коли йому стало погано", – запевнили в прес-службі Патрульної поліції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...