Тіна Кароль, яка втратила чоловіка, гідно відповіла Поляковій на "плакальницю"

Зачеплена за живе співачка не змогла мовчати, висловивши все, що думає про ситуацію.

36-річна Тіна Кароль опублікувала свіжі "сторіз" в Instagram, несподівано звернувшись до своєї колеги Олі Полякової після хамського висловлювання останньої, передають Патріоти України.

Варто відзначити, Тіна не відразу дала відповідь. Вже після того, як Оля записала відеозвернення з вибаченнями, співачка здивувала емоційним випадом.

"polyakovamusic ти була права. Я буду плакати про нас, про нього все життя, а жити, життя заради сина! Але не на похоронах, а за здоров'я і за силу висоти в близькості споріднених душ! Моя ти дорога", - йдеться в зверненні Кароль.

Таким чином вона частково визнала правоту Полякової, хоча між рядків читається глибока образа.Мова про скандал, що спалахнув під час чергового ефіру телешоу "Маска": Оля назвала Тіну «відомою плакальницею на похоронах». Фанати останньої влаштували Поляковій прочуханку і їй нічого не залишалося, як роз'яснити свої слова.

"Це відноситься виключно до творчості і пісень Тіни Кароль. Я дійсно думаю, що останнім часом у Тіни дуже сумний репертуар. Але саму артистку Тіну Кароль я дуже люблю і поважаю, і я ніколи б не стала жартувати на тему її особистої трагедії та особистої історії", - вибачилася Полякова.

Нагадаємо, майже шість років тому у Тіни Кароль помер чоловік, продюсер Євген Огір. Причиною його загибелі став рак. Співачка залишилася одна з маленьким сином на руках. Втрата коханого стала для неї справжнім ударом, наслідки якого наклали свій відбиток на її подальшу творчість.Тина Кароль и Евгений Огир

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...