"Великий брат стежить за тобою": Партія Зеленського запропонувала радикальний спосіб боротьби з політичною корупцією

Президентська партія "Слуга народу" має намір використовувати у Верховній Раді програмне забезпечення із застосуванням технологій штучного інтелекту.

Про це заявив новообраний нардеп від СН Давид Арахамія, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За його словами, це дозволить відстежувати аномалії під час голосувань народних депутатів і уникнути політичної корупції. "У парламенті є ймовірність появи груп впливу. Це динамічна картина. Будуть, напевно, спроби корупції в групах. Є такі традиції парламентські. Ми за цим можемо не встежити... Наше завдання - з ними боротися. Штучний інтелект повинен їх виловити, тому застосуємо таку технологію", – зазначив Арахамія.

За його словами, технології штучного інтелекту допоможуть уникнути "ризикових груп". Він не назвав компанію, яка займається реалізацією проекту, але розповів, як буде працювати програма. "Як це працює. Система безперервно аналізує голоси, результати голосування, і виявляє патерни, всі аномалії від патернів підсвічує. Умовно кажучи, ви два місяці голосували так, а потім раптово 9 осіб голосують за трохи іншим сценарієм. Не в тому сенсі, що всі, як один, а якщо голосування відрізняється від звичайного", – розповів він.

У команді цю систему назвали "Великий брат", додав майбутній нардеп. "Вона підсвічує і каже: ось ці люди, розбирайтеся. Вона не класифікує причину. А відзначає аномалію. А тепер бери і працюй з цією аномалією", – пояснив Арахамія.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...